lubimo.com lubimo.com lubimo.com lubimo.com
БЪЛГАРСКИ ENGLISH
за нас
фото и видео услуги
офис услуги
филми
начало форум автори галерия литература културен туризъм
начало - събития
фото галерия
събития
връзки
контакти
ZDay - Благоевград
10.09.2011
Очакваме всички желаещи да се включат да се свържат с нас!!!
Като Барон Мюнхаузен!
Да се съберем, да се хванем сами за себе си и да се измъкнем от кризата на човечността и материалната несправедливост. Светът на хората е направен по подобие на съзнанието им, но къде остава позитивното, веселото и радостното, творческото? Нека всеки представи визуализирана и сътворена представа за онзи свят, в който иска да продължи да живее! „Сдружение за изкуство – Любимо” и ще презентира "Zeitgeist" ("Духът на времето")
на 10 септември 2011 в Благоевград.
Междунарoден ден на най-прогресивното и научно обосновано, мултинационално и мултикултурно движение на 21 век. Уважаеми съграждани, уважаеми млади хора и деца, На 10 септември „Сдружение за изкуство – Любимо” ще се присъедини към международният ден на „Zeitgeist - Духът на времето”, като ще презентира на „Мостa на влюбените” в Благоевград и в пространството на галерията, най-обнадеждаващата и като никога толкова възможна представа, за бъдещето на хората, стъпила здраво на основите на единението на човечеството, чрез използване на новите технологии и способи за справедливо разпределение на природните ресурси. На 10 септември през целият ден ще бъдем на ваше разположение, за да ви запознаем с това световно движение, което се обединява със светкавична скорост благодарение на Интернет, вдъхновено от програмата на най-известният, социален проектант на нашето време Жак Фреско – „Венера”. На „Моста на влюбените” да се чувстват поканени всички хора на изкуството и интелекта, както и онези, които продължават да вярват в бъдещето, живота и единението на човечеството, вместо в това на разделението, отчуждението и враждата. Светът отдавна не е това, което беше, а все още никой не знае какво се е случило.
Светът е изправен пред най-сериозната и глобална криза за всички времена и търси спасение, което може би ще получи възможност чрез вас – всички, които сте се наслушали на напразни обещания, които очаквате да видите света, такъв какъвто би трябвало да бъде, по проект на собственото ви съзнание и разбиране за хармония и справедливост. Ще бъдат раздадени диплянки, плакати и информация, за това как да станете част от това бъдеще!
Снимки:
EuroDesign
lubimo art studio, all rights reserved